God jul typ

Helloj folket!
God jul på er!
Nu vet jag vad alla tänker... "Vad fick Maria på julafton?" Tack för att ni frågar!
Det jag fick var bland annat Kents skiva, en mössa, barréklämma (så nu har jag en barréklänna, men ingen gitarr... hahaha XD (brukar plinka på syrrans)), lost-boxen, cash, resväska, en massa twiligt+new moon-prylar och en förkylning...
Hela familjen har också fått massa wii-prylar, så jag har stått på en wii fit och sett ut som en idiot... Haha fast kul är det!

I onsdags var jag då ute på krogen för att fira en viss kis som fyllde 18 (dagen innan dock)! Vi gick till VIP, och jag var lite tveksam först, eftersom det var i princip tomt och jag var en av två tjejer i sällskapet... Hmm, dock så ökade underhållningsfaktorn i takt medalkoholhalten (som vanligt på fest?). Födelsedagsbarnet gick det.... bra för? haha, han lever i alla fall, dock mådde han kanske inte asbra sent den kvällen. Menmen, nu har jag i alla fall fått uppleva det som jag skrek ut framför vissa lärare och föreldrar i nian XDXD

Nää ni ska jag göra nåt annat... kanske wii:a lite till, vem vet. Tjingalong!

"Jag é bah Nisse, de spelar la ingen roll ju"

Nu är de mörkt ute. Shit vad trött man blir. Nu är de ändå fint och ljust på dagarna, när de ligger snö på marken, men det gör kontrasten till de här mörke ännu värre.

Nu sitter jag då här, sista lektionen en fredag... alltid lika kul, alltid psykologi...
De dryga är att psykologi är egentligen ett ämne som jag gillar, men tiderna suger hårt...

Imorrn är det klassfest, och jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Kan bli fett kul, kan bli fett lamt. Sista bussen går i alla fall 20 över 3, så de kan bli en lååång fest, och sånt gillar vi, även om vi ibland råkar vara på festen i typ 40 minuter... Varför skriver jag om mig själv i "vi-form"? Sméagol...

Nä, dags att dra, vi får surra sen

Seinta Claus get DOOOOOOOWN!!

Hahahahahhahahaha!!! Taylor piggade upp mig nu på morronen!!!

Trött-Tröttare-Maria

God morron folk!
Nu sitter jag och bloggar på psykologilektionen och är 2 millimeter från att somna.
"Är Maria inte alltid trött?" kanske ni tänker nu... Jo, Maria är oftast trött, men nu är Maria så trött att hon skriver om sig själv i 3e person...
"Varför är Maria så trött just idag" kanske ni undrar då...
Jo, Maria gick upp klockan 20 över 5 imorse... Varför? Varför?
Jo, för jag åkte till arlanda med L, J, B och Whoopie för att välkommna en viss Gustav till Sverige! Woho! Fett kul!!
Vi var typ zombies och frös ihjäl, men de var iaf kul! Han var fett överraskad att vi var där, så vi lyckades! L hade fixat ett studentplakat till honom men en bild som jag har tagit ^^ Asfint asså!

Nej, dags att dricka äckligt kaffe från kaffeautomaten (kafeterian är stängd... :( )

Nu känner man sig liten...

Helvete asså... Ibland känner man sig liten i rymden...

Seg onsdagsmorgon...

Jag kommer aldrig vänja sig vid dessa jäkla onsdagsmornar... i vanliga fall har vi najs sovmorgon tisdagar, sen ska man upp tidigt dagen efter... Igår hade vi dock prov istället, så där rök veckans enda sovmorron... I och för sig brukar jag ha sovmorgon på måndagar också, men den rök på grund av vaccinet...

Nu sitter jag då, som alla onsdagsmornar, på psykologilektion. Vi har precis redovisat våran "undersökning" om cykelhjälmar, vilket gick lite sisådär... Vi var ju inte så förberedda som vi kunde vara, men lärarn verkade gilla vår undersökning, så det är väl trevligt.

Kan ju också uppdatera er på hur jag mår efter vaccinet. Jag har fortfarande inte feber, verkar som jag klarar mig från de. Han med voodoodockan verkar ha lagt ner nu, jag får inte lika mycket random-smärtor som igår.
Dock känns det nu som om jag har ett enorm blåmärke på vänster överarm. Är också lite öm i axeln, men det är inte alls på samma sätt.

För att göra er (och mig) lite gladare lägger jag här upp lite koncentrerad humor:


Nä, nu ska jag försöka lyssna lite här... Hej hopp

Svinspruta och naturarskämt!

Eftersom jag har bestämt mig för att lägga ner matteboken nu så tänkte jag sätta mig här och blogga lite. Har ytterst svårt att koncentrera mig just nu, eftersom att jag sitter i smärtor efter vaccination. Det känns som om någon har gjort en voodoo-docka av mig och stabbar mig på random ställen, vanligast är dock vänster hand, kan ju anta att det är för att det var i vänsterarmen de sprutade in giftet... Nu har jag till exempel ont i höger skulderblad och vänsterhanden. Otroligt underhållande.För att ignorera smärtan så sitter jag och läser naturarskämt... Alltså fan vilken nörd man har blivit! Jag kan ju skriva några av skämten:

Denna var den jag har skrattat mest åt idag: "Varför tyckte kung Arthur att sir Lancelot var ytlig?
Han fann inte graal"

"e och e^x var ute och gick en dag, när de plötsligt fick se en differentialoperator. e blev naturligtvis jätterädd och sa till sin vän:
- Tänk om han ser mig! Då deriverar han mig så att jag blir noll och försvinner!
e^x lugnade dock sin vän:
- Mig kan han derivera hur mycket han vill, jag förblir densamma. Jag går fram
... och snackar med honom.
Sagt och gjort, e^x tågade morskt fram till differentialoperatorn och sade:
- Tjena, jag heter e^x, vad heter du?
- dy/df"

"Alla barnen använde tiologaritmer utom ellen"

"Pojken pi var ute och gick med sin flickvän (2+4i)
Pi sa: "Ni tjejer.. ni är så komplexa..."
Flickvännen suckade och sa: "Jag borde ha valt en mer rationell man..."."

"A neutron walks into a bar and asks the bartender how much for a drink. The bartender replies: For you? no charge."

Nä, nu får det räcka med naturskämten... Shit, jag måste tappat en proton, vart så negativ helt plötsligt... Jaja, nattinatt på er!!!

Älskar min pappa!

Måste bara säga att jag älskar min pappa! Titta vad han tog med till mig från London!!! WEII!! 2 T-shirts och en Taylor-bok :D


Som en räkmacka med marmelad...

Nu kommer julstämningen komma igång! Jag har bestämt att jag, som förra året, ska kolla tidsenligt på mina favoritjulkalendrar plus årets julkalender.
På listan finns det (i åldersårdning): Sunes jul, Tomtemaskinen (Pettson och Findus), Jul i Kapernaum, Mysteriet på Greveholm (självklart), Pelle Svanslös, När karusellerna sover, Julens hjältar och årets kalender.
Medan jag skriver detta så tittar jag på Greveholm, och älskar varje sekund av det! Alla Leifs citat är guld värda! "Allting har en naturlig förklaring"!!

Min intryck hittills av årets julkalender är ganska bra. Det kan ju vara för att jag tillhör generationen som kollade på SuperSnällaSilverSara och StålHenrik när dom var med i bollibomba, och när Henrik Ståhl gjorde sin debut i Salve. jag fick iaf en rejäl nostalgikick, men jag upptäckte att jag inte alls kom ihåg hur Sara såg ut. Det vart en liten chock. Måste säga att handlingen verkar ganska B, någon "superskurk" ska förstöra för barn, och någon annan ska rädda barnen. Musiken som är med har hittills vart helt okej. Låten i första avsnittet var riktigt julig och skön, men låten idag... sög... Den sög helt enkelt. Menmen, vi får se om denna kalender kan läggas till bland klassikerna.
Hahaha, nu kollar jag på Pelle Svanslös, och jag DÖR på Bill och Bull! Bästa humorn någonsin!!! Hahahaha!

En Superhjältejul, årets julkalender


Den underbara pappa Leif från Mysteriet på Greveholm


KUL ATT JAG ÄR SOM EN SENIL GAMMAL TANT!

HELT ÄRLIGT, VEM FAN KOMMER IHÅG ATT MAN SKA LÄGGA TILL ETT C NÄR MAN TAR PRIMITIVA DERIVATAN AV EN FUNKTION!!! GAAAH!
Kul att jag inte ens kommer få ett "Ja, du försökte i alla fall, men fy fan vad dum du är"-poäng på MVG-uppgiften... jag brukar alltid få sådana, men det känns kört idag...


Känner igen mig i hens tankegång....


RSS 2.0