Those shoes are mine, Bitch!


Yep, they're mine! Oh yeah!


Höstlov!

Nu har jag vart riktigt dålig på att blogga, så de är dags att ta tag i det!!!
Jag har inte gjort så mycket på lovet än, men igår var jag på kina-middag men J och L! Ytterst trevligt, fast kvällen började mindre bra, eftersom vårt stammisställe hade stängt... Vi hamnade i alla fall på en annan kinarestaurang där vi åt asgod buffé! Dock ingick inte kaffe, så efteråt gick vi till Storken och tog en latte! Asgott!
Idag har jag gått på stan med J, L och A, vilket var ytterst najs! Nu är BJ-outfiten kirrad! Härligt!

Ja, onsdag ska jag då till BJ igen, ska bli riktigt kul! Då kommer alla att vara där, så det kommer bli kanon!
Annars har jag typ inte hunnit planerat så mycket för veckan, imorrn ska jag dock jobba... FUN!

Haha, igår läste jag också två artiklar som analyserade Twilight, fy fan vad jag garvade! Den ena artikeln sa typ att boken handlade om en man som var perfekt. Dom skrev i princip "Ja, han är inte bara rik och snygg, har är snygg och rik!" vilket jag tyckte var så jäääääääääääääkla kul!! Han är bara vampyr och vill äta upp henne, men visst, han är perfekt XD Hela grejen med böckerna är ju att Bella tycker att Edward är perfekt, men Edward tycker samma sak om Bella. Jajaja, den andra artikeln handlade om att hon som skrev tyckte att boken var lite som en sexnovell för ungdommar... Hahaha, klockren beskrivning om någon frågar mig! Hahaha! Hon hade även intervjuat en tjej som "under ett års period läst om böckerna minst en gång".... Åhh nej? Haha, jag har på 3 månader läst... ja ni vet, asmycket... Hahaha... Så kan det vara...


Nej, nu ska jag fortsätta med Kvarteret Skatan! Morsning!

  
                                 Haha no she can't!


Jag just nu!

Plats: I mitt höstmörka rum i Uppsala
Tid: halv 9 typ
Humör: Bultande huvudvärk, proppmätt och trött
Gör: Bloggar, skördar björnbär, läser
Lyssnar på:

Har på mig: Polo-tunika (typ), tjocka leggins och mystofflor
Borde: Klippa luggen, plugga och diverse annat ointressant
Gillar: Bilderna från min födelsedag och i fredags <3
Ogilar: Min begynnande förkylning

Nä, dags att göra nåt smartare... Tjopp!

Fredag igen, Gillar't!

Dags för fredag igen då! Detta innebär att börja tidigt, ha 4,5 håltimme och sluta halv 5! Mmmm så härligt!
Ikväll ska jag då till "Calle de Colegio" (hahaha, dåligt, jag vet) och umgås med mina 3 små söta! En rejäl tjejkväll väntas!

Kan ju också meddela att gårdagen var lite skum, eftersom en viss Zazzy och en annan viss GK bestämde sig för att inte närvara i skolan. Till sällskap hade jag då en Zombie-Khokho, eftersom hon hade sovit för lite... Men vi hade kul i alla fall! Vi satt nästan och grät i biblioteket, på grund av ett visst klipp, men vi gillar't.

Jag ska också bikta mig lite... Ni som inte gillar mitt beroende kan sluta läsa...... NU!

Jag var då inne Stephanie Meyers hemsida, det var bland annat där jag hittade att New Moonsoundtracket var bestämt. I alla fall så var jag där för att hitta hur det går för henne med Midnight Sun, det vill säga nästa Twilight-bok, och även den sista om jag har fattat det hela rätt. Hon har inte uppdaterat sen den senaste gång jag tittade, det står fortfarande att hon vill satsa på sin familj och några andra projekt. Fan. Men i alla fall, längst ner på sidan så fanns dom. Början på Midnight Sun, som någon utan Meyers tillåtelse publicerat på nätet. Jag har sett dom här förut, men jobbat emot instinkten att läsa. Dom gångerna hade jag inte läst 3an 5 gånger... Meyer har då själv lagt ut dessa kapitel, så vi fans slipper läsa dessa olagligt, och sagt att vi gärna får läsa dom här. Jag satt i kanske 30 minuter och vägde fram och tillbaka. Jag skulle ju villja se vad Edward tänker NU, men samtidigt kommer kapitlerna ha ett abrupt slut, efter som den förmodligen bara slutar på tal om ingenting, den är ju inte klar.
Jag gav in till mitt beroende. Jag trodde att det bara skulle finnas 4 kapitel. Jag är inne på kapitel 7 nu... Jag har läst 170 sidor... Jag läste 2 timmar i onsdags och kanske 4 igår, stirrandes på en dataskärm... Varför finns det inte "Twilighters Anonymous"?? Jag skulle kunna vara någon slags VIP-medlem...


Nej, nu ska jag kanske försöka lyssna på blötfoten... Morsning!

OMGOMGOMGOMG!!!!!!!

WOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

SHIIIT!!! Sitter nu och lyssnar på New Moon-soundtracket, och shit alltså!!
När jag ser att Death cab for Cutie har gjort första låten får jag hjärtfnurr!!! Dom har gjort min favoritlåt I'll follow you into the dark, men jag brukar inte lyssna på dom i övrigt. Jag vart glatt överraskad när jag youtubar och hittar, inte bara låten, utan videon som innehåller lite nytt ifrån New Moon!!! HOLY FUCKING CHRIST!!!

När jag kollar igenom låtlistan ser jag också namn som Muse, OK GO! och The Killers!! Jag känner att jag kommer att behöva se filmen många gånger, för jag tror inte direkt jag kommer lyssna på musiken när jag ser den. Tog mig typ 3 gånger för att hitta var Never Think var i Twilight liksom.

Nu har jag hunnit lyssna på tre av låtarna, och jag känner att jag vill snabbspola och höra alla på samma gång, men det är lite svårt. Dock gillar jag även dessa okända låtar jag hört nu, men de gjorde jag i första filmen med, så jag kanske inte borde bli förvånad.

Det är också intressant att läsa komentarerna till klippen på Youtube.
Hälften är "WOAA! Jag kan typ totalt bah se den här i filmen typ! Assåå guuuuud! Asså jag ska typ bah gifta mig med Rob!! <3<3<3<3<3 pUzzZ alla zÖhtahH!!1111ettettfem" och andra hälften är "den här jävla fjortissörjan kommer typ totalt förstöra mitt band, och jag kan, såklart, inte lyssna på dom om dom är populära. Jag är alternativ, skit i om musiken är bra eller inte, bara bandet är okänt!"
... SUCK!! Jag känner att jag hamnar lite i kläm, eller jag vet inte, ni kanske tycker att jag är fjortis bara för att jag läser dessa böcker... Förlåt, men man kan faktiskt inte rå för vissa saker, visst skulle de vara trevligt om jag vart beroende av en bokserie utan massa småglin som drömmar om att bli assrape-ad av en vampyr, men vafan, sånt är livet! Haha, visste ni förresten att det finns en Twilight-dildo? XD Man ska tydligen lägga den i frysen innan användning så att den blir lika kall som Edward! Hahaha! När kommer då Jacob-varianten undrar jag? XD Haha, den som ska vara 43 grader :P

Nu är de The Killers-låten! Jag diggar namnet, A White Demon Love Song, lite passande ^^Hmm... Kan inte påstå att det är det bästa dom har gjort, men låten var ändå ganska bra. Känns som den behöver ett par lyssningar!

En låt till, sen är det Muse! Oj, låten som var nu var fett bra! Lite deppig stämning kanske, but I like it!
Nu är det Muse som gäller! Börjar bra.... fortsätter bättre.... JÄVLAR VA BRA!!! Hahaha, ojojoj, jag är kär i soundtracket redan, efter att ha lyssnat på skivan en halv gång!!

Nej, nu har jag lyssnat på halva soundtracket, jag tänkte att jag skulle läsa hela och blogga, men det känns som om inlägget blir för långt då! För att avsluta tänkte jag bjuda på Death Cab for Cuties musikvideo med nya New Moon-klipp! Enjoy!!


Matteprov och sånt...

Nu har jag glömt att blogga lite igen... Hmm, illa!
Jaja, idag var de iaf matteprov... Kul? nej...
Kan ju erkänna att jag är klar med 3e twilightboken för 5e gången nu... Hmm... grät den här gången också! Haha, så jävla bra slut på den boken! lite cliff-hanger, men jag vet ju vad som kommer sen XD

Tänkte också lägga upp ett klipp ifrån filmen Chicago, bara för att låten är så skön!

Måste säga att Mama Morton är en av de skönaste musikalkaraktärerna som finns! Jäklar asså!

Twilighttjej!

Imorse fick jag panik! Jag satt och kollade på Vakna! med the Voice när dom säger "Ja, vad handlar dagens RapAttack om?" "Jo, den handlar om en tjej som är beroende av böckerna och filmerna i serien Twilight" jag trodde nästan att Khokho eller Zazzy som skulle driva med mig! Som tur var gick den till en tjej, men problem som liknade mina... Jag satt och skrattade så jag grät! UNDERBAR!! KLOCKREN!! Repliken "Men Mava lyssna på mig, snälla, du tror väl ej att du är Bella? Hoppas du inte av detta blir surer, Edward och Jacob är låtsasfigurer!" satt som en kniv i hjärtat...


I WAS FROZEN TODAY!!!

Idag har vart dagen av dåliga internskämt! Jag har gått runt och skrattat åt allt och ja... typ de! Vet inte vad jag ska skriva mer om de... Har jag sosse-panna? Hahaha!

Är det någon som vet var min vänstertoffel är?? Jag går just nu med bara en höger... KUL!!!

Nä, ska göra engelskan nu, tjopp!!!

Var är mina Un??

Jag gråter blod!! Vad har hänt med mig denna morgon?? Jag har gått runt och sagt "Mörkt", "Börja" och "Dörr" hela morgonen!! HELT SJUKT!!! Alla vet ju att jag ALLTID säger "Murkt", "Burja" och "Durr", men denna morgon är allt helt fucked up... Nu har jag dock skolans kaffe i högerhanden, vilket gör situationen mycket behagligare... Kan också meddela att jag var nära att skolka imorse, jag vill läsa... "Är hon inte klar med New Moon än?" tänker ni säkert då... Jo, det är jag, jag är inne på 3an nu... för... 5e gången? eller är det 6e? Jag har tappat räkningen... Fuck...

"Asså, jag förstod hur du tänkte, men vafan liksom?"

Idag är jag trött. Punkt. Jag fattar inte, jag är TOTALT utmattad. Helt sjukt...
Nyss till emempel kastade jag mig emot diskmaskinen och skrek "MALIN!!" för att vi hade glömt att sätta ner en sax i maskinen...
Innan de så hade pappa micrat pankakor ifrån igår, och när jag plockade ur dom ur micron sa jag "Ska du ha dina Panks", med lite engelskt uttal på "Panks" dårå... Nyss frågade jag Malin om hon har känselspröt i golvet... Kanske borde uppsöka nån slags läkare, kanske på ett mentalsjukhus... Och i det här tillståndet förväntas jag plugga... Hur ska de gå liksom??
Och jag kan ju medela att boken är klar, igen... Hmm... Illailla... Jag kan också meddela att jag enligt facebooktest var Marylin Monroe i tidigare liv, och att min date för dagen är Will Smith! Ibland gillar vi facebook...

Gud jag kan inte ens komma på nåt mer att skriva... Roger över, Roger ut

Åsiktsmässa, DH och Twilight

Kanske ska inleda med att ursäkta mig för dagens tidigare inlägg... Haha, ett litet internskämt bara (med typ hälften av bloggens läsare... Haha!)

Idag var vi i alla fall tvugna att gå på något som kallas "Åsiktsmässan". Vi skulle då lyssna på bland annat ungdomsförbunden till olika partier och komma på något vi ville gå med i... Otroligt roligt...

Sen, efter att ha både gått ner på stan och hem (duktiga veckan fortsätter), så stack jag iväg och jobbade lite... Har bara 1.5 timmar jobb den här veckan, vanligtvis brukar jag få 6... Hmm, illa, jag kommer bli pank...

När jag sen kom hem käkade jag pankakor (minus på duktiga veckan...) och efter det var det efterlängtad come back för Desperate Houswives!! Yes!! Jag tyckte att första avsnittet var bra, och det hände, som vanligt, massa saker på samma gång. Jag hade i princip glömt vad som hände i slutet av förra säsongen, men nu är jag ikapp!

Oh yeah!! They're back!!!


Och vad har jag då gjort den lilla tiden jag inte har skrivit om på bloggen? Har jag pluggat? Jo, visst, lite kanske... Max 30 min... Den resterande tiden har jag nämligen läst. Är inne på tredje vänden på boken New Moon nu... Eller ja, "När jag hör din röst", som den heter på svenska... Det Känns lite hemskt hur mycket man kopplar ALLT till Twilight och dess karaktärer... Kanske borde ta upp det på psykologin imorrn... Haha!
Nej men jag har i alla fall börjat tänka att "Ikväll ska jag få reda på att Jake är varulv", istället för att tänka "Ikväll ska jag läsa Twilight! Hmm.. Vad kommer att hända härnäst? Tror att Jacob blir varulv..."... Icke Ok alltså...

Favorit i repris! Mums! Världens hetaste varulv alltså...


Nä nu ska jag göra nåt vettigare! Eller, vem försöker jag lura? Jag ska klipphoppa med Jake nu, Ha're!


"Jag har en clementin"


XD

+ - 0...

Idag började min duktiga vecka!!!
Idag hade jag då bland annat fysikprov, vilket gick sådär, får se vad jag får när det är rättat...

I alla fall! Hur har det då gått med första dagen på duktiga veckan??

+: Tränade
     Köpte inte kladdkaka i skolan
    
-: Åt nyss äppelkaka...

Hmmm... det som gick så fint först... Jäkla pappa och lura i en äppelkaka... Gott var det iaf!!
Jag är lite nere idag också... Läser nämligen New Moon, och Edward har precis lämnat mig... Igen... Det är tredje gången nu, jag borde lära mig.... XD

Nä, dags att fortsätta läsa, så får jag snart en kompis ;)
Tjollahopp!

Helgen=ovärd...

Vissa helger är verkligen pain... Denna helg var en sådan.
Det enda jag har gjort är att plugga och sitta inne. KUL!!!! Men! Läxorna är klara och jag tror att jag kan fysiken till morgondagens prov, så det får det vara värt!!

Idag var dock helgens höjdpunkt!!! Lite patetiskt detta låter, men helgens höjdpunkt var en Power-walk! Haha, oj så patetiskt det låter... I alla fall! Äntligen är Luväjsa hemkommen från Italia! Woho!! I cirka 1,5 tim babblade vi oavbrutet om hennes resa, och tiden gick otroligt snabbt! Vi gick även... Ja, hur långt är elljusspåret i stadsskogen? Ja, vi gick det 2 varv i alla fall... Lite duktigt!

Jag vet inte om jag ska berätta alla detaljer om hennes resa, men hon verkade ha kul i alla fall! I april kommer då alltså massa italienare hit, så man får hålla utkik! Sen dess har jag haft "Pappa jag vill ha en Italienare" av Galenskaparna på hjärnan... KUL! Haha, bara jag alltså...

Pappa jag vill ha en Italienare! Uppfödd på Pizza och Pasta!


Nä, nu är det väl i vanlig ordning dags att avrunda... Hmmm... Lite kallt om fötterna nu, ska nog leta lite efter mina tofflor... Morsning!

90åringar, Lostspelet och Läxor...

Halli hallå!

Igår efter skolan satt jag, GK och Khokho i ett studierum och pluggade... HAHAHA! Eller inte! Jag hade en "White-Board"-penna och i rummet fanns det en "White-Board"... Det gick inte att plugga! Vi började i stället att hänga gubbe, och efter ett tag kom GK på att hon skulle rita oss som 90åringar! Hahaha!
Som exempel: Här har vi Khokho och Kavan!! Snygga? Oh yes!


Nästa sak jag kan berätta är att pappa nu har satt i ett nytt Grafikkort i min dator, så nu kan jag spela Lostspelet!!! WOHO!!! Jag fick anstränga mig mycket för att stänga av det... Vad fick mig att göra det? Jag behövde skörda på FarmVille... Nörd? Ja, kanske...
Lostspelet! Wohoooo!!!


Sen kan jag ju säga att jag kommer att behöva plugga hela helgen! FY FAN!!!
I helgen behöver jag:
 - Skriva en samhällskunskapsuppgift på en A4
 - Hitta information om skräck inför vårt projektarbete
 - Skriva om matindustrin ur ett etiskt perspektiv
 - Plugga till fysikprov
 - Skriva ett klagobrev på engelska

Tror att det var allt... Hmm... Hur ska detta gå??


Baggen upphör aldrig att förvåna!


Hahahahaha! Herre gud!!! Jag kanske är jättesen att hitta det här klippet, men jag tycker att det är SÅ ROLIGT!!!


Bagge... Ojojoj alltså...
Jag kanske ska lägga upp lite roliga klipp... Ja varför inte! Här langar vi fram några godbitar i hyperrymden!

Det här kan vara den gulligaste låten jag någonsin hört! Är det tragiskt? Kanske lite! Man måste alltså ha spelat Mario Kart 64 för att förstå det otroligt djupa och romantiska här!Här har vi två klockrena låtar ifrån musikalavsnittet ifrån That 70's Show! ÄLSKAR det avsnittet! Är det för övrigt bara jag som tycker att Hyde är fett het? I alla fall med brillorna på...Okej, den sista får bli en riktig Youtube-klassiker! NJUT!


Nä, nu ska jag sluta slösa er tid!

RSS 2.0