Lite midnattsuppdate

Halli hallå!
Nu sitter man, som så många gånger förut, framför datan mitt inatten. Igår, eller förrgår kanske det blir den här sidan av klockan, fyllde en viss Miss E år, vilket krävde utgång!
De bar mot VIP med en hel del härliga människor. Kvällen var riktigt bra, men dock störde jag mig på de helt värdelösa bartendrarna! Dom var extremt långsamma och drinkarna var sådär. Tur för dom att de är nations-billigt, annars skulle man inte gå dit. Musiken var i alla fall värd, dansgolvet kul (när det väl drog igång) och sällskapet klockrent!
Summa sumarum:asvärd utgång!
Jag, Emily, Lollo och Carro(tror jag)Tänkte även bjuda på den enda bild jag tog på nyår!
Nästan hela gänget på 12-slaget!


"Fiiimpa i nacken på en snuuuut! HEY!!"

2010!! Woho! Som vi har längtat! Tror att detta år kan bli helt otroligt, inleddes i alla fall fantastiskt!

Hade middag här hemma, och hela dagen gick ut på att kuta runt och städa, fixa mat med mera. Klockan 17 dök Josen och Låvis upp, och vi fixade oss (eller, jag var i princip klar när dom kom), lagade mat och drack sangria.

Vid 18.30 typ började folk rammla in, och vi minglade och hade det trevligt. Sen käkade vi mat, som blev helt okej om jag får säga det själv. Promillehalten höjdes gradvis, och jag var nästan rädd när jag såg hur mycket vi hade... Det kändes som om det skulle bli grov snefylla, med tanke på att vi drack vitt och rött vin, skumpa, vodka, cider, alkoläsk och whiskey. Bland annat.

Under kvällen så dansade vi, pratade vi och Wii:ade, fett med najs. Hur mycket drack jag? Har faktiskt ingen aning.

På 12slaget gick vi till slottet och kollade på lite pyrro. Vi hade 3 skumpa på 9 pers. Jag hade alltid minst en i handen, ofta 2.... Hmmm... Det var mys i alla fall. När vi ska dra oss tillbaka så ser vi någon blond idiot som jagar en bil, och jag börjar skrika "VÅGEL VÅGEL; DU HAR ETT VÅGEL!!" (om ni inte har sett klippet tycker ni nog att jag är dum i huvudet...). I alla fall, den blonda hänger på, och Mickan börjar skrika "JESPER!! De är ju fan Jesper!!". Jag kopplar direkt och börjar också skrika. Kan jag någon gång träffa denna människa under normala omständigheter? Sist träffade jag honom utanför BJ, när han berättade att han skulle tapetsera en gångtunnel.

Sen... Asså allt är lite luddigt, men vi dansade, pratade och hade kul. En däckade ^^ hihiii
Jag la mig vid... halv 7 tror jag. En viss kis skulle med första bussen hem, så jag satt uppe med honom. Så ja, jag är trött nu.

Idag så har jag fett ont i nacken, har för mig att jag head-bangade till SoaD igår... Annars är jag skadofri.

kan ju berätta också att titeln på inlägget var vad jag sjöng/skrek till svar när Mickan frågade vad hon skulle göra med sin cigarr. Hihi!

Nä, nu ger jag upp. God fortsättning, fan!

RSS 2.0