1a advent!!

Hej hallå!
Nu sitter jag för första gången på hela dagen! Woho!
Jag vaknade då hyffsat tidigt för att börja baka och adventspynta. Allt har bara gått i ett sen dess. Ljusslingor har satts upp, tomtar tagits fram etc. Lussebullar och knäck gjort. Sen vid 16.00 gick vi iväg för att se på Adventsfyrverkeriet i Botan som hade 20års-jubeleum i år. Det hölls som vanligt at min morbror och var fett bra som vanligt!!
BOOM!!!!


Den här helgen har jag inte alls hunnit plugga tills matteprovet som jag har imorrn. I fredags var jag på New Moon igen! Denna gång men Khokho och hennes brorsor! Fett kul faktiskt! Hennes fickparkering var nog det roligaste på hela kvällen! Hahahaa! Det var totalt kaos och alla skrek på alla, medan jag låg i baksätet och skrattade!


På dagen igår var jag på stan hela dagen men systra mi, sen på kvällen hade jag lite brudar här och kollade på BigBrother2003 XD Hahaha, asroligt faktiskt! "Förlåt, snälla ni!"

Nä, nu ska jag plugga... Tjollahopp!!!


"You Belong With Me" (Jacob Black Remix!)

Som ni kanske märker är jag just nu ganska insnöad på Taylor Lautner och Jacob Black... Så här är då en fett skön låt som jag har hittat, och de ska föreställa att Jake sjunger ^^ Hihi!


You're in the woods with your vampire Edwars Cullen
He's always whining and complaining, he's so sullen
'cause he doesn't get you're human like I do


I'm at the gym, it's a typical tuesday night
lifting the kind of weights he doesn't like
and he'll never know your family like I do

But he sparkles, and I'm so hairy
he's so sexy and I'm so scary
Dreaming 'bout the day when you wake up and find
that you hate vampires and love canines

If you could see that i'm the wolf who understands you
been here all along, so why can't you see
you belong with me?

Hanging out in Forks while he's in Italy
I can't help thinking this is how it ought to be
Howling at the moon thinking to myself
Hey, isn't Ed sleazy?

You've got a beauty that can light up this whole town
haven't seen it since you brought those biters around
You say you're fine, but you're better then that
Hey watcha doing with a sucker so wack?

He's so pale, I'm so tanned
he's kinda bitchy and I'm all man
Dreaming 'bout the day when you wake up and find
that you hate vampires and love canines

If you could see that i'm the wolf who understands you
been here all along, so why can't you see
you belong with me?

If you could see that i'm the wolf who understands you
been here all along, so why can't you see
you belong with me?


DAMN!!!

Var bara tvungen att lägga ut den här bilden.. DAMN!!! That's HOT!!


Helg å sånt...

Alltså jag har verkligen inte pallat blogga på ett tag, men nu har jag ju lovat en viss fröken C att blogga, så let's go!

I fredags skulle jag då få en försenar b-day present av grabbarna grus, vilket gick ut på att jag + en kompis skulle bli bjudna på New Moon i stockholm. Kompisen vart då Lollo, och innan filmen gick jag hem till henne och hängde med M och E. Fett trevligt och så.
Klockan halv 5 får Lollo ett sms som säger att vi ska vara utanför hennes hur prick klockan kvart i. När vi går ner står där en taxi och Simon i kostym. Helt plötsligt kändes de som att jag och Lollo stod i sopsäckar eller något. Sedan tog vi taxi till stationen, vilket är en typ 10-minuters promenad egentligen. Där möter vi Roy, också i kostym. Panikartade blickar möts mellan mig och Lollo när vi sedan sätter oss i förstaklassvagnen på tåget.

Simon och Roy sitter och viskar och håller på hela resan, och när vi kommer fram till sthlm går vi raka vägen till "VIP-Loungen"... P A N I K!! Väl där sticker Roy, och Simon berättar vad fan som händer. Roy springer då före till bion, för att vi ska slippa stå i köer, och sedan ska han ringa när det är klart. När han gör det tar vi en taxi till bion (som ligger 10 minuters promenad iväg). Där sitter vi i en ENORM biosalong med asmycket benutrymme.

Filmen var... Alltså jag vet inte hur jag ska beskriva... Jag satt med att brett leende på läpparna hela tiden och kände att jag närsomhelst kunde ha börjat gråta av lycka. FANTASTISKT!!! Kan göra nån utförligare recension nästa gång jag ser den (ja, jag kommer att se den igen inom snar framtid). Det ända som förstörde lite var alla 15åriga tjejer som skrek av glatta livet så fort en ny karaktär dök upp.

Jaja, efter bion var det taxi tillbaka till stationen, förstaklasståg hem, skjuts hem av Simons kära mor.
Helt jävla sjuk kväll alltså! Tack som fan grabbar! Jag har fortfarande inte hunnit ta till mig den, men herre gud! Kvällens största chock var nästan när jag skulle säga hejdå till Roy, som brukar vara lite anti-kroppskontakt. Jag vinkar då lite som vanligt, men Roy säger "kom hit!" och ger mig en riktig björnkram! Haha! Askul!

Igår var jag då på en liten tjejmiddag hos Emily, astrevligt måste jag säga! Maten var asgod och sällskapet var trevligt som alltid! Vi kollade på SOS - Sällskapsresen och skrattade ihjäl oss! Me like!

Idag har jag då... Hehe, jag vet inte riktigt, typ suttit och haft den traditionsenliga söndagsångesten och så... Skall snart skriva klart talet inför tisdagen... Najs... eller inte...

Jaja, men det har vart min helg, ska försöka att blogga bättre i veckan, men jag kan inte lova något... Kramkram!

Bakis...

Bloggar om gårdagskvällen och dagen imorrn, pallar inte nu...


Någon hade en olämplig promillehalt...

FÄÄÄÄK!

Halli hallå!!

Måste bli bättre på att blogga känner jag, men ngör jag det iaf!!!
Okej, det har inte hänt så mycket i veckan, jag har vart duktig och tränat och jobbat! Duktigt!

Igår satt Khokho under bordet? Varför? Jag hade inget med det att göra iaf...


Vi markerade även vårt territorium... 5an är vår!

Kul att min blogg sjunker...

Haha shit vad jag har glömt att blogga... Jaja!

Iaf, sist jag bloggade så skulle jag då på BJ! Det va fett kul, många man kände, mycket dansa, fötter blev torterade och sånt... Vi drack även vin som var döpt efter en bulgarisk matta... Yeah!

Oj vad har hänt sen då... Det har vart så mycket i skolan så det är sjukt, därför jag inte bloggat BTW...

Sen i fredags var jag och lunchade med två kusiner, en med en ny fästman! Woho!! Alla är så gulliga och kära nu!
Sen igår jag på släktmiddag, askul!!! Jag och mormor splittade en flaska rosé! Haha skitkul! Fan vad jag älskar min släkt :) Och krogägarna försökte pimpa ut mig till sin 22-åriga son! Haha, skitkul asså! Hade lätt gått med på den med den promillehalten!
Iaf så stack jag efter middagen till middag nummer 2 för kvällen, Josen fyller nämligen 18 idag! WOHOO!! Som vi har längtat! Ytterst trevligt, men jag kunde ju ha dött av mätthet asså!

Idag har jag sen vart på lite farsdagsmiddag med andra halvan av läkten, najsnajs.... Nu sitter  jag här typ 100 kilo tyngre... Hahaa!

Nä, dags att plugga, men jag vet inte riktigt vad... får kolla vad som behövs...

Måste lägga upp lite bra Youtube-klipp också!!

Grym kille! Tycker att de är ett sjukt bra medly!!


Haha! Asså den här killen är helt grym! Mattiaz, även kallad Ullareds-bögen :DGårdagens låt!! Lay lady laaaaaay! Dedikerad till Ems <3Gårdagens låt nummer 2! Dedikerad till mah single ladies! <3

RSS 2.0